UPIS NOVIH POLAZNIKA!

Najčešće pitanje koje nam postavljaju novi polaznici je - da li je kasno da počnem da se bavim mačevanjem? Verujte nam, u pravim ste godinama!

Mi u klubu smatramo da učiti i vežbati treba tokom čitavog života. Uspeh zavisi samo od toga koliko truda ulažete u svoje aktivnosti. Pružićemo vam podršku u postavljanju i ispunjavanju ciljeva bilo da mačevanjem želite da se bavite rekreativno ili takmičarski. U toku su prijave za grupu koja počinje sa radom u maju.

PRIJAVITE SE mejlom na adresu macevimaske@yahoo.com

  UPIS NOVIH POLAZNIKA NA RADIONICE ZA DECU!

I u novoj sezoni organizujemo radionice za decu preškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Igra, zabava i učenje uz intenzivnu fizičku aktivnost. Vežbe koordinacije, spretnosti, okretnosti, pažnje, koje poboljšavaju senzo-motorne sposobnosti deteta.

Rad je prilagođen uzrastu i karakteristikama psihofizičkog razvoja dece. Mališani imaju priliku da steknu direktno iskustvo sa opremom koju „odrasli“ sportisti svakodnevno upotrebljavaju. Vežbe se izvode pod nadzorom i uz upotrebu zaštitne sportske opreme. Roditelji nam se mogu pridružiti u vežbanju. U toku su prijave za grupu koja počinje sa radom u maju.

PRIJAVITE SE mejlom na adresu macevimaske@yahoo.com i navedite ime i uzrast deteta.